Nieuwe shirtsponsor KV Samen Een

Korfbalvereniging Samen Een heeft een nieuwe shirtsponsor voor het eerste team:

Jacob Bijl BV, Financiering Economisch Adviesbureau. Een bedrijf met kredietverlening

ten behoeve van nieuwbouw, uitbreiding, bedrijfsovername en herfinanciering.

Op vrijdagavond 17 mei, bij een thuiswedstrijd, zijn de korfbalshirts aangeboden. Met

bloemen dankt korfbalvereniging Samen Een Alita en Jacob Bijl voor deze geste.

Van Spar naar Plus Ter Schure

Voorafgaand aan de wedstrijd Samen Een B1 DES (N) B1 zijn de B-aspiranten

van korfbalvereniging Samen Een in een nieuw korfbalshirt gestoken aangeboden door PLUS Ter Schure. Met een bos bloemen dankt KV Samen Een, Willem ter Schure en zijn team voor de sponsoring. rken

v.l.n.r. Erik Jan Slomp, Alita Bijl, Erwin Gorte, Kim Smit, Ali Henkel, Jitse Dijkstra,

Mark Gorte, Barbera Dijkstra, Jan Scholtens, Lucinne Woltman, Merel Koppers en Jacob Bijl

v.l.n.r: Sponsor Willem ter Schure van Plus Ter Schure, Roel Bijl, Jeroen Toet, Merel Koppers,

Bas Winter, Yara Scholten, Rena Scholtens, Eline Toet, Josanne Smit en Danja Kollen.

Samen Een C1 kampioen veldcompetitie najaar 2019

Coronavirus

Het coronavirus heeft ons in de greep en het einde is nog lang niet in zicht. De wereld staat in vuur en vlam. Ziekenhuizen vol met corona patinten. Alle festiviteiten, ons 100 jarig bestaan en andere evenementen zijn afgelast en worden verschoven naar een andere datum. Sportvelden en accommodatie zijn tot 1 juni gesloten. Wanneer men zich niet houdt aan deze maatregel van het kabinet en gemeente Steenwijkerland kan men een fikse boete verwachten, dus houd je aan deze maatregel.  Wij moeten er voor zorgen dat het coronavirus zich niet verder gaat verspreiden, want het kan zomaar ineens bij jou op de loer liggen. Zorg goed voor je zelf en voor een ander.

Ook zijn er gevolgen voor korfballend Nederland. De KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni. Ook alle bijeenkomsten komen hiermee te vervallen.

Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Er is een duidelijk signaal afgegeven, mits het niet veranderd zullen we in september de nieuwe veldcompetitie aanvangen.

Beste leden en ouders,

Na een lange periode van geen korfbalactiviteiten start het weekend van 5-6 september

het korfbalseizoen najaar 2020. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en

de KNKV.

Wij verzoeken jullie dan ook om in de korfbal-/trainingskleding naar het korfbalveld te

komen. De kleedkamers en douches blijven zoveel mogelijk dicht.

Er mogen 3 personen in de kantine aanwezig zijn (inclusief de kantinemedewerker).

Houd ook hier 1,5 meter afstand.

Bij uitwedstrijden zoveel mogelijk in korfbalkleding. Vanaf 13 jaar is het verplicht een

mondkapje in de auto te dragen.

Bij betreden van de accommodatie wordt er verzocht eerst je handen te desinfecteren.

Bedankt voor je medewerking. Wij wensen iedereen een plezierige competitie.

Voorafgaand aan de korfbalwedstrijd Samen Een 1 en MV 1 op zondag 4 oktober
2020 heeft  Moedig Voorwaarts een wedstrijdbal aangeboden ter ere van ons
100-jarig bestaan.
Hartelijk dank voor deze geste!

Korfbalvereniging Samen Een viert vandaag, 20 maart 2021, haar 101ste jaar.
En wie jarig is trakteert.

Vanmorgen hebben de pupillen en aspriranten onderling een wedstrijd gespeeld. Na afloop van de wedstrijd hebben we het 101ste jaar gevierd met deze traktatie.

Woltman Watersport sponsort sporttassen

Zondagmiddag 19 maart zijn in sporthal De Eendracht bij een thuiswedstrijd tegen Wz Warber en Fluch 2 de nieuwe sporttassen overhandigd door Woltman Watersport uit Giethoorn aan seniorenteam Samen Een 1. Met bloemen bedanken wij Woltman Watersport voor deze sponsoring

We hebben een mooi bedrag van 441,59 mogen ontvangen! Iedereen bedankt die op ons heeft gestemd